O nama

Agencija WORK ABROAD je osnovana 2002. godine i specijalizovana je za studentska i radna putovanja u Sjedinjene Američke Države. Imamo predstavništva u 4 države, gde su 3 kancelarije u Srbiji (Beograd, Niš, Novi Sad), 2 u Bosni i Hercegovini (Bijeljina i Sarajevo), jedna u Crnoj Gori (Podgorica) i jedna u Makedoniji (Skoplje).

Studentski i radni program naše agencije svake godine omogućava odlazak u SAD za nekoliko stotina kandidata iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i BIH. Od 2002. godine do danas, više od dve hiljade studenata je preko naše agencije posetilo Ameriku, gde su radili, zaradili, usavršili jezik, upoznali Američku kulturu, običaje i način života, ali isto tako razmenili iskustva sa ljudima iz celog sveta. Većina se vraća sa nama iz godine u godinu, a njihova preporuka je naša najbolja reklama!

Naši saradnici u Sjedinjenim Državama su više sponzorskih kompanija kao i kompanija Continental Pools Inc. Sponzorske kompanije svake godine obezbeđuju studentima iz Srbije zagarantovana radna mesta na brojnim pozicijama (waiters, restaurant workers, amusement park workers, cashiers, food service workers, Alaska jobs…).

Continental Pools Inc. je kompanija sa sedištem u Maryland-u, a poseduje bazene u državama Maryland, Virginia, North Carolina (Charlotte), Massachusetts (Boston) kao i u Washington DC-u. Sa ovom kompanijom naša agencija sarađuje od prve godine postojanja, tako da, sa sigurnošću možemo reći, nudimo najbolje uslove studentima koji se opredele za posao lifeguard-a na nekom od američkih bazena. Continental Pools obezbeđuje studentima odlične uslove rada i smeštaj u luksuznim apartmanima u neposrednoj blizini radnog mesta, što je još jedna od prednosti zaposlenja u ovoj kompaniji.

Više o samom poslu spasioca pogledajte klikom na link Work Abroad lifeguards America.