O nama

Agencija WORK ABROAD je osnovana 2002. godine i specijalizovana je za studentska i radna putovanja u Sjedinjene Američke Države. Imamo predstavništva u 5 država, gde su 2 kancelarije u Srbiji (Beograd i Niš), 2 u Bosni i Hercegovini (Bijeljina i Tuzla), jedna u Crnoj Gori (Podgorica), jedna u Makedoniji (Skoplje), i jedna u Bugarskoj (Sofia).

Studentski i radni program naše agencije svake godine omogućava odlazak u SAD za nekoliko stotina kandidata iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bugarske i BIH. Od 2002. godine do danas, više od tri hiljade studenata je preko naše agencije posetilo Ameriku, gde su radili, zaradili, usavršili jezik, upoznali Američku kulturu, običaje i način života, ali isto tako razmenili iskustva sa ljudima iz celog sveta. Većina se vraća sa nama iz godine u godinu, a njihova preporuka je naša najbolja reklama!

Naši saradnici u Sjedinjenim Državama su više sponzorskih kompanija kao i kompanija Continental Pools Inc. Sponzorske kompanije svake godine obezbeđuju studentima i radnicima iz Srbije zagarantovana radna mesta na brojnim pozicijama (waiters, restaurant workers, amusement park workers, cashiers, food service workers, Alaska jobs…).

Naš cilj je da pomognemo što većem broju mladih ljudi da se kroz ovo jedinstveno iskustvo usavrše kao osobe, da donesu najbolje iz američke kulture u svoju zemlju, a da, sa druge strane, predstave svoju zemlju u najboljem mogućem svetlu u najvećoj zemlji na zapadu.