Radni H-2B program

H-2B program, sezonski poslovi u Americi

Radiš i živiš u Srbiji, ali možeš da odvojiš nekoliko meseci godišnje da preletiš okean i zaradiš novac? U tom slučaju prava stvar za tebe je radni H-2B program agencije Work Abroad i sezonski poslovi u Americi!

Šta je H-2B viza?

H-2B je tip privremene radne vize koja ti omogućava da radiš neki od sezonskih poslova u Americi, za koji ne postoji dovoljno interesovanje domaće radne snage. Ovaj tip vize se odnosi na fiksni period boravka, što praktično znači da ti je dozvoljeno da budeš u Americi dok ti traje radna ponuda.

Ko može da aplicira za H-2B program?

Ako si fizički sposoban da obavljaš sezonski posao u Americi koji nekada znači i višečasovno stajanje i zna da bude zahtevan, i ako možeš da nam pokažeš dokaze da ćeš se nakon završetka sezone vratiti u Srbiju i da ti ovaj program neće negativno uticati na život i rad, onda možeš da razmišljaš o prijavi. U zavisnosti od specifičnih zahteva američkih poslodavaca mi ćemo postaviti uslove konkursa, i ako ih zadovoljavaš ulaziš u dalju proceduru selekcije. Ako prođeš selekciju, zakazujemo ti razgovor u ambasadi, i nakon odobrene vize pakuješ kofere i putuješ u Ameriku.

OK, sve uslove ispunjavaš, šta dalje?

Sada moraš biti strpljiv i pratiti konkurse. Mi ćemo te blagovremeno obavestiti o početku konkursa upravo na ovim stranicama, a ti za početak pročitaj nešto više o programu koji ti odgovara:

• H-2B program Aljaska