Studentski program 2021

Work and Travel program, poslovi za studente u Americi

Redovan si student i želiš da iskoristiš letnju pauzu da zaradiš nešto novca? Voliš da putuješ i upoznaješ nove ljude, kulture, istražuješ? Imamo pravu stvar za tebe!

Work and travel program za studente pruža ti priliku da radiš u Americi, zaradiš i provedeš leto koje ćeš pamtiti ceo život. Agencija Work Abroad će ti omogućiti da ovo ostvariš pa najnižim cenama sa minimalnim rizikom!

• Full Program SAMO 1380 $ SA SVIM TROŠKOVIMA
• Lifeguard Program od 890 $ uz najbolje uslove
• POZOVI NAS NA 060/61-33-042 i proveri zašto smo broj 1 u regionu!

Odlična prilika za posao u SAD bez rizika


Primarni cilj agencije Work Abroad je zaštita studenata koji se prijavljuju za Work and Travel u Americi. Zato je prijava na ovaj program potpuno BESPLATNA.

Ko može da se prijavi za studentski program u Americi?

Work and Travel program je namenjen studentima akreditovanih fakulteta i visokih škola koji su u redovnom statusu.

Može se prijaviti svaki student bez obzira da li je na osnovnim, master ili doktorskim studijama, brucoš ili na završnoj godini, ali je uslov da nije u obnovljenoj godini i da redovno polaže ispite.

Kako se prijavljujem za Work and Travel program, koje su mi opcije i koliki su troškovi?

Prvo, znaj da ovde nema nikakvih skrivenih troškova i da ti niko neće tražiti dodana sredstva za neke izmišljene pripreme, davanje uputstava ili koje kakve slične besmislice. Ubedljivo smo najpovoljniji na tržištu, a najsigurnija opcija za tvoje nezaboravno leto.

Kod nas imaš dve mogućnosti za izbor, pogledaj detalje i jedne i druge klikom na link:

1. Studentski Lifeguard program
2. Studentski Full placement program

Dovoljno je da nas pozoveš na telefon 060/613-30-42 ili pošalješ mail na office@workabroad.rs, a mi ćemo te kontaktirati.