Utisci

Naša najbolja reklama su zadovoljni studenti u poslednjih 12 godina rada, koji nam iz godine u godinu ponovo ukazuju poverenje. Na YouTube kanalu agencije Work Abroad možete pogledati i neke video-zapise, a na našoj Facebook stranici se uveriti kakve utiske nose učesnici našeg programa.

Na ovoj stranici pročitajte i nekoliko utisaka i iskustava kandidata koji su išli u SAD ranijih godina.

Dimitrije Andrejević, student fakulteta za Fizičku kulturu u Nišu:
Veoma sam zadovoljan ovim programom. Iz Amerike nosim samo pozitivna iskustva. Na bazenu sam upoznao puno ljudi, medju kojima je i moj veliki idol Andrej Ševčenko.

Aleksandar Andrejević, apsolvent fakulteta ua Fizičku kulturu u Beogradu:
Već nekoliko godina odlazim u Ameriku preko ove agencije. Zadovoljan sam poslom koji tamo radim, smeštajem i zaradom. Odnos kompanije prema radnicima je odličan.

Nataša Pantić, student 5. godine Farmaceutskog fakulteta u Beogradu:
Ovo je bilo jedno od najlepših leta u mom životu. Radila sam na bazenu u Virginia Beach-u. Svoje slobodne dane provodila sam uglavom na okeanu. Mesto je predivno kao i sve ostalo. Pored toga sto sam upoznala puno ljudi imala sam priliku i da se upoznam sa Američkom kulturom.

Nikola Đorđević, profesor fizičkog vaspitanja:
Ovo je treća godina da preko radnog programa “Work Abroad” agencije idem za Ameriku. Počeo sam kao spasilac a od tada sam napredovao do pozicije supervizora. Prethodne dve godine boravio sam u regiji Wshinngton D.C., dok sam ove godine prešao u Boston. Odatle imam divna iskustva. Boston kao grad je prelep.

Mila Matijašević, student fakulteta Tehničkih nauka, odsek za grafički inženjering i dizajn u Novom Sadu:
Iskreno rečeno u početku sam bila uplašena zbog toga što sam na program krenula sama. Zahvaljujući dobroj oragnizaciji , kako u Srbiji tako i u SAD , nisam imala nikakvih problema i nejasnoća, šta više, mogu da kažem da je ovo jedno od najlepših leta u mom životu. Radila sam na bazenu u centru Washington D.C.-a i tamo upoznala puno prijatelja. Mislim da je ovaj sajt dobar vodič za one koji žele da se informišu o celokupnoj proceduri programa.

Nemanja Živadinović, student Saobraćajnog fakulteta u Beogradu:
Meni je najvažniji bio provod. Medjutim , pored toga što sam se lepo proveo zaradio sam i usavršio jezik. Dok god budem ispunjao uslov za work and travel program ići ću za Ameriku.