Svako od nas će u jednom trenutku pomisliti šta je to što treba da uradi u godini koja dolazi da bi promenio svoj život na bolje. Većina nas sada svodi račune za prethodnu godinu, i pravi planove za sledeću.

Kada se osvrneš unazad, i pomisliš šta je obeležilo prethodnu godinu iza tebe, imaš li
neko značajno iskustvo koje je promenilo tebe ili ti je promenilo život? Nemaš? Znači da je bitno da sada odmah doneseš odluku da ove godine učiniš nešto značajno za
sebe!

Work and Travel – najbolja novogodišnja odluka

Učešće na Work and Travel programu je jedno od onih iskustava koje ti promeni
život za 180 stepeni. Teraće te da razmišljaš “outside of the box”. Upoznaćeš potpuno drugačije kulture i razne ljude sa svih krajeva sveta čiji će drugačiji način razmišljanja sigurno imati uticaja na tebe. Živećeš potpuno samostalno na drugom kraju sveta. Izaći ćeš iz svoje zone komfora! Bićeš samostalan. Zaradićeš novac lako. Potrošićeš ga još lakše. I uživaćeš u svakom trenutku!

Ovo je tvoja investicija u budućnost. Shvatićeš to za nekoliko godina kad se osvrneš iza sebe. I budi siguran/sigurna da će ti pomoći da ostvariš svoje snove.

Putuj, putuj i samo putuj!

Jedina stvar koju plaćaš a čini te bogatijim je putovanje! Uvek se vodi onom devizom da u životu ostaju samo iskustva ali stvari ne! Sa Work and Travel programa ćeš se vratiti pun iskustava koje ćeš pamtiti celog života! Uspomene koje doneseš sa svog putovanja su neprocenjive. Shvatićeš koliko je svet zapravo mali, i kako ništa nije dovoljno daleko i nedostižno!

Sve velike priče u životu počinju tako što napustiš svoju zonu komfora i uradiš
nešto na šta se nikada ne bi usudio… a jednom kada krene, ne možeš se vratiti na staro.

Zato ti u Novoj 2019. želimo pre svega puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspeha. A odmah nakon toga i da otputuješ sa nama ovog leta u Ameriku i provedeš se kao nikada do sada!

SREĆNA NOVA 2019. GODINA!