Work and travel letnji poslovi za studente u Americi

Letuj i radi na plaži uz okean i
vrati se kući punog novčanika i sa bronzanim tenom

Ne želiš da trošiš novac za odlazak na more? Radije bi da dobro zaradiš i pritom dobiješ savršen ten? Letnji poslovi za studente u Americi su prava stvar za tebe. Izaberi za sebe neki iz široke lepeze u atraktivnom Ocean City-ju, ili nekoj od drugih brojnih lokacija u Americi koje imamo u ponudi, radi i odlično zaradi, a slobodno vreme možeš provoditi na plaži, sunčajući se, ili u muzeju, parku, uživajući na nekim od najlepših destinacija sveta.

Uz sve to, slobodno možeš ukombinovati i dodatni part time posao u SAD i uvećati svoju zaradu. Ili iskoristi priliku i, po završetku angažmana, provedi 30 dana, koliko će ti važiti još viza, i obiđi sve destinacije u Americi koje želiš.

Odlična prilika za posao u SAD bez rizika


Primarni cilj agencije Work Abroad je zaštita studenata koji se prijavljuju za Work and Travel u Americi. Zato je prijava na ovaj program potpuno BESPLATNA. Takođe, u slučaju odbijanja u ambasadi, agencija Work Abroad vraća sav novac koji uložiš u program, osim prve rate od 250$ i takse za vizu.

Prijavi se na na Work and travel program – letnji poslovi za studente u Americi.
Pozovi na 060/613-30-42

Koji letnji poslovi za studente u SAD su na raspolaganju?

Kako su u pitanju letnji poslovi za studente u Americi u ponudi su poslovi sezonskog tipa. Među radnim mestima koja se često otvaraju su posao konobara u Americi, hostese, busser, kuvar, prep-cook, perači sudova. Traže se i housekeeper-i, domari, dostavljači hrane, sobari i sobarice...

 • Kompletnu ponudu poslova za studente u Americi možeš dobiti slanjem upita na mail office@workabroad.rs.

 

Za obavljanje ovih poslova svakako je preduslov da znaš engleski jezik. Međutim, dok je za posao konobara ili hostese u SAD neophodno da dobro govoriš ovaj jezik i lako možeš da komuniciraš sa ljudima, druga radna mesta nisu tako rigorozna. Za perače sudova, sobare i sobarice, na primer, zadovoljavajuće je osnovno poznavanje jezika, dovoljno za nesmetanu komunikaciju.

Kada je Ocean City u pitanju, pronalaženje dodatnog posla u Americi za studente je prilično jednostavno bez obzira na nivo znanja jezika. Ipak, imaj u vidu da je Ocean City veoma blizu Njujorka i Vašingtona. Što bolje znaš jezik, bolje ćeš se provesti i lakše kretati, pa je preporuka da malo obnoviš gradivo pre odlaska.

Znaj da ti je sve vreme na rapolaganju podrška ljudi iz agencije Work Abroad – i tokom prijavnog procesa i nakon dobijanja posla i rada. Sa tobom će i u Americi biti neko iz agencije i uvek ti biti na raspolaganju kako bi ti pružio pomoć za svaku vrstu problema i olakšao snalaženje.

Work and travel
letnji poslovi za studente u Americi cena i uslovi

Ističemo da nema nikakvih skrivenih troškova kojih je potrebno da se čuvaš. Nema nikakvih dodatnih priprema, obaveznih predavanja ili konsultacija koje se papreno naplaćuju.

Cena Full programa letnjih poslova za studente u SAD iznosi 1.700$, a na ovo se jedino dodaju takse koje se plaćaju američkoj ambasadi od 185$ i cena povratne avio-karte.

U cenu ovog programa je uključeno:

 • prijava,
 • obezbeđen posao,
 • obezbeđen smeštaj (osim ukoliko student ne insistira da ga sam rentira, uz odobrenje sponzorske agencije),
 • zdravstveno osiguranje u trajanju od 3-4 meseca, odnosno za vreme radnog dela programa,
 • SEVIS taksa u iznosu od 35$,
 • DS-2019 dokument za J-1 vizu,
 • organizacija Job Fair-a ili drugog vida intervjua sa poslodavcem,
 • obrada papira,
 • priprema za razgovor i zakazivanje razgovora u američkoj ambasadi,
 • orijentacija u Srbiji i SAD,
 • naša podrška 24/7.

 

U cenu programa nije uključeno:

 • povratna avio-karta,
 • troškovi života u Americi.

Da, znamo da ovo zvuči kao poprilična suma, ali imaj u vidu da je ponuda Work Abroad - letnji poslovi u Americi i dalje ubedljivo najjeftinija na tržištu. Svakako, budi bez brige. Svojim radom veoma brzo ćeš nadoknaditi ovu investiciju. A posle toga, počinješ da zarađuješ, izdržavaš sebe svojim radom i praviš ušteđevinu.

Ko može da se prijavi za studentski program
Work and travel?

Work and Travel program letnjih poslova za studente je namenjen studentima akreditovanih fakulteta i visokih škola koji su u redovnom statusu.

Može se prijaviti svaki student bez obzira da li je na osnovnim, master ili doktorskim studijama, brucoš ili na završnoj godini, ali je uslov da nije u obnovljenoj godini i da redovno polaže ispite.

Prijavi se na Work and travel program - letnji poslovi za studente u Americi

Ako si student i želiš da tokom leta radiš u Americi, dobro zaradiš i stekneš bogato iskustvo, vreme je da se prijaviš na Work and travel program – letnji poslovi za studente u Americi.

Dovoljno je da nas pozoveš na telefon 060/613-30-42 ili pošalješ mail na office@workabroad.rs, a mi ćemo te kontaktirati.